![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2016
|
![]() Здравейте,
Извинявам се предварително, ако тема не е подходяща за форума. Имам следния въпрос към вас: някой знае ли дали от някъде може да се вземе Snow scoot под наем? Поради ред причини, това се очертава да е единствения начин да практикувам пързаляне по пистите и ми се иска първо да пробвам, преди да купувам, защото цените на тези "тротинетки" не са православни. Поздрави Димитър |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Аз карам скибайк, с който мога да се разделя за няколко дена ако си сериозен. Много по-лесен е и забавен, много по-лек за каране за цялото тяло и краката от сноускута, а от ските дори още повече. В София ли си?
Първоначално е много много труден на по-голям наклон, но на полегато е като колело - пр. зелени писти са супер за първи карания. Да, темата не е като за този раздел ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Автора на темата - Димитър е меко казано несериозен. Имай го предвид Владо.
Искаше в неделя да му давам уроци по сноускут на Боровец. Вечерта преди това се чухме за потвърждение и в неделя сутринта в уречената среща в 7 не дойде. Нито писа, нито си вдига телефона вече. Не е невъзможно да си има и основателна причина, но след като видях тази тема вече се съмнявам. Сравнението между самоделка ски байк и фабричен сноускут 10кг, нов модел е малко несериозно. Ще се радвам Владо да се засечем някъде да покараме писта, паркче или пудричка. |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|