![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jun 2013
|
![]() Привет,някой карал ли е този модел на роси?Как са в мекото и на пистата,до сега карах със ски с 86мм под краката,но реших да си купя нови и съм хвърлил око на тези.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() за какво са ти?
купи си колело ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2013
|
![]() или еспадрили
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Имаш право за колелото ама то е лесно,все пак никой ли не е карал тези ски по параметри са същите като роси с3,бих ги пробвал,но в Банско не мога да ги открия по гардеробите!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2013
|
![]() Заради смотания сезон нямам големи наблюдения извън пистите, но иначе ската много ме радва. Води се наследник на С3 и има същата геометрия, с някой готски подобрения, поне според мен. 50/50 кембър/рокер, което ги прави много повратливи и лесни за каране. Аз лично нямам усещането, че се возя в леген, но и не очаквай голяма твърдост от този модел - wood core са, няма титанали, карбон или такива неща. Имат сравнително малък радиус, лесно карвират. Въпреки че не светят, върховете са със същата конструкция като останалите модели от 7 серия и според мен вършат работа. Много по-стабилни на скорост от С3, за което допринася и по-твърдата опашка. Като цяло доста ме радват на писта. Не са туин тип, опашката е много по-близо до снега, сравнена с С3, леко навдигната с метална планка за закачване на колани. Следващата седмица ще ги разходя из Алпите и ще имам по-точни наблюдения как са на дълбоко. Сложих им Барони и мисля, че се получи добра комбинация.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Това е наследника на S3. А в този форум има тонове информация за тази ска. Има бутон търси. Пишеш, търсиш, четеш.
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Прочетох всичко,но сега съм пред нова дилема дали син 7 или соул 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() RAM HT2.
![]() |
![]() |
Шугав
Дата на присъединяване: Jun 2006
|
![]()
![]() |
![]() |
armoured mothafucka
|
![]() Не мога да разбера защо се продължава с този ненужен сарказъм. Не му е мястото тук въобще - нито помага с нещо, нито е забавен...
Докато се мърмори как няма сняг горе е имало чудесни условия за каране. В неделя в Пирин пусках интересни линии в чудесен сняг, а през седмицата на северните склонове е било идеално. На който му се карат ски - да се качва. За колело и катерене дали е тук мястото? За ските - дай малко повече инфо: - Как караш, колко тежиш - Къде искаш да ги караш - Ще пантиш ли и колко - Единствен чифт ли ще са ти за извън писта А от тези 2та бих препоръчал soul 7 при всяко положение - ако търсиш универсална ска, тази е такава. Ще става и за пантене, и за писта, и за пудра. Sin 7 е твърде тясна. Единственото предимство е цената. Ако ти трябва повече инфо пиши на лично или най-лесно звънни по телефона, има го в профила ми |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
![]() W,wk
|
![]() |
![]() |
![]() |