![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Aug 2021
|
![]() продадено
Запоследно променено от momchil_n : 21-12-2021 в 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2019
|
![]() За 1800 лева дълги години ще си ги караш. Това можеш да го продадеш макс за 1200 лева комплекта. Просто да имаш предвид.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Ските са като нови, а в магазина ми излязоха за над 2000 комплекта, така че не знам къде могат да се намерят за 1200 лв.
Ако си видял такава оферта , шерни моля , защото аз така или иначе си търся нови , ще ми е полезно |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Виж, това не е заяждане. Просто няма да ги продадеш за толкова. Че ти си платил една торба пари в магазина нищо не означава. (Взели са ти поне 800 отгоре най-вероятно).
Това са специализирани ски, много малко известни в БГ. Тази талия, в комбинация с тази марка и този автомат… това просто е един откровен туринг сет за западното крайбрежие на Америка, който тук няма кой да оцени. И последно- ските са карани, не са нови. Втора употреба. Булката е ползвана. Малко, но все пака-ползвана. Това е положението. Дано не съм прав, но…. Ако искаш да се отървеш бързо - 1200. Аз ски си имам, не съм кандидат, че да те навивам нещо. Ако само тестваш пазара -няма пазар тук. Продавай в eBay. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Приятелю, мерси за коментарите, но не ми е било идеята да водя блог тука за ски предпочитанията по континенти , мерси все пак за откровенията
А щом си имаш ски и просто ти е скучно - ти предлагам следната тема в сайта - Общи дискусии А ако не ти харесват ските , и ти се струват скъпи, имаш право на мнение но предлагам едно по-просто решение - не ги купувай и всичко е точно |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2015
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() По твоя въпрос-питай майка си.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() автоматите по принцип ще си ми трябват , мерси иначе
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Sep 2020
|
![]() Давам 800 за ските , ако си съгласен , си стискаме ръцете веднага
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Имам интерес към автоматите ако ските се продадат отделно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |