![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() ... щото ми се присъни едно "преди работа", но ако е прекалено "кора-во" не си струва (освен енергията за целия ден, афкорс). Колкото до камнната река си мисля, че ще и трябва още поне толкова сняг. Мерси за отговорите
![]()
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
![]() гадна кора...
![]() |
![]() |
|
Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Цитат:
![]() ![]() а иначе лавината преди последния сняг беше супер!! но това инфо си е вече офтопик |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() има ли ски път от долно лале до драгалевци и караем ли е ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Днес хубав ден на Витоша. Беше приятно,но след 12:00 започна един силен вятър и падна магла над Стената.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
![]() Приказка е горе...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
![]() Никой ли още не е пробвал Витошкия сняг днеска?По това,което се вижда София и от камерите положението е доста добро,но все пак,ако някой се е качил да го прoбва,да разкаже.Разбрах,че са спирали коли долу,но все някой трябва да се качил.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
loco en el coco
Дата на присъединяване: Jan 2010
|
![]() Аз се качвах, но пеша от княжево до Планинарска песен. На места съм затъвал до кръста на вече разцепена партина. Зверско количество сняг има нагоре.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Human Genome
|
![]() Хо хо хо, кой каза, че никой не е цепил днеска
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПП. 66 върти ли през седмицата и ако да какво му е разписанието че чичо Гугъл нещо деинформира само?
When the Passion Leads to Madness Запоследно променено от UltraNord : 09-01-2012 в 02:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() през седмицата на работи , само събота и неделя , тръгва от автостанция хладилника
цената за двупосочния билет е 6 лв а за еднопосочния 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Human Genome
|
![]() Разби ми мечтите за утре
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() И събота и неделя карахме на Витоша.
Събота по Лале - доста нов сняг, без да е от най-лекия. Все пак няколко добри спускания. Над горна станция на Лале 1 вятър и мъгла и се отказахме. Неделя - е това беше денят. Студено (-8 като сутринта на Алеко), тихо, идеална видимост. Пуснахме през Стената и снега беше уникален. Големия валеж беше уплътнем (вероятно от вятъра) на мека дъска и над него беше паднало 10-15 см нов сняг в явно по-тихо време. По високото е било по-студено и условията бяха прекрасни. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() В събота който е чул стенания от щастие по Лалето - от мен са били. Иначе да споделя за пътеките - от навалял сняг доста дървета са клекнали и препречили пътя и сме се спускали над час и половина до Бистрица от Алеко. За сметка на това може да се стигне почти до селото със ските. Към Железница в неделя видяхме, че в гората е доста зле положението - 15 сантиметра, че и по-малко на места(на места навято и добре). Към синята стрела, по информация от приятел, е било издухано и навято(съответно на наветрената и подветрената страна).
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() тука ли да споделям информация за снежните условия на Витоша? Вече се обърках...
![]() Та на Витоша, както и Момчил вчера демонстира със снимки - сняг има МНОГО. Стената е чудна, навята е със прясна пудра, и при добра видимост и с едно на ум за снежни дъски в падовете на Спас и Боби, се получава прекрасно каране. Около Лалето също има много сняг, из сечищата и смерча е много добре.Пуснахме се и надолу.. надолу.. та чак до Драгалевци, сняг има и за горски ски между редки буки..
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Много мъгла днес над Алеко (поне сутринта рано). Тотално човек губи усещане накъде е наклона
![]() Иначе снега става все по-добър със всеки изминал ден ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2008
|
![]() Някой да е ходил на Ветровала? Става ли за каране, работи ли влека, как се стига, цени изобщо нищо не знам за там?
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Днес се пуснахме по стената. Ужасна мъгла, вижда се само едно бяло перде, караш на сляпо. Отгоре на това всичко се цепи, нафукало е 10-тина сантиметра може би тая нощ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2007
|
![]() Цитат:
но не съм ходил след дъмпа, не знам как е пътя. по принцип си има трафик там...
![]() |
![]() |
Tags |
децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|