![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() ![]() Когато чукигеците и найлонзите превзеха Витоша в неделя късен следобед !
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Нещата са за втора кабина
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Поста по-горе звучи, сякаш хората с деца и шейни са някакви плебей. Как смеят с децата и шейните си да налазят "нашата" планина.
Хора, вземете се малко в ръце. Ставате не смешни, а ....няма да го кажа.
![]() |
![]() |
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
![]() Това което написах не е с лоши чувства - напротив. ХУбаво е хората да водят децата си в планина. Просто отдавна не съм виждал такова нещо на кабината
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2013
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Здравейте,
вчера на "Лалето" е намерен стопер. Изглежда разширяван и ако някой си го търси да пише, за да го върна. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Mar 2013
|
![]() И аз бях там и аз чаках ... с дете и шейна
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Опашката си е съвсем нормална за празничен ден и слънчево време горе.
Аз и за това си тръгнах още в 14.30, защото знаех какво ще е положението в края на деня.
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Mar 2013
|
![]() Още ли е ледарник горе на вечерното или отпусна вече?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Дори и Ники вече не се интересува от Лалето, кой да ви каже
![]()
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Знам само, че започна програмата Научи се да караш ски. Така ,че събота и неделя горе ще е ад.
Мисля в събота да си взема коланите та след 3-4 загряващи да се разходя до горе. Че няма да е каране е ясно, ама ако е хубаво времето ще стане разходка.
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: May 2005
|
![]() Цитат:
![]() ![]() ![]() ![]() Програмата "Научи се да караш ски" може да ти вгорчи уикенда само, ако си решил да пантиш по маршрута "Алеко - Меча поляна" и обратно ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() Не знам за какво отпускане говорите, при положение, че сняг няма (само изкуствен), а от долу е основата, която е чист лед. Ако основата се "отпускане" означава къртене на ледени буци....
Вчера (15.01) се реших и аз да го проверя това Леде и очаквано първите 3 спускания са добре, но след това ти трябват здраво наточени кантове... След първия час става твърдо, лед и дори с малко буци, но с желание и можене се кара. Имаше хора, но не се чакаше за лифта, а по пистата имаше много борещи се с леда и такива които се учат. Аз лично се качих в 18:30 и до 21:30 си направих оптималните 13 спускания, но бях с наточени кантове и карах сам. За тренировка и да си начешеш крастата става, а си има и малки заигравки с изкачания на и по пистата. Машините също работеха цяла нощ, но в горната част 90% го отвяваше към лифта и в гората... На кратко, ако не се качиш в 18:30 и нямаш кантове - по-добре не се качвай! Чакаме нов сняг!!! ![]() Запоследно променено от thunderball : 16-01-2015 в 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() В събота ще има и поход "по стъпките на Алеко" който тръгва в 8 от спирката на 93 (не знам дали с автобус до Алеко или пеша) така че ще има и яко народ по пътеките...
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
![]() Друга тема.
Запоследно променено от dimo : 16-01-2015 в 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2009
|
![]() Идеята ми беше пътеката, по-скоро пътя към Черни връх, че ще е пренаселен сигур.
![]() |
![]() |
Attorney-at-ski
|
![]() След изкъртващо изпантване на Боби на път за Ч.в., нормално спускане обратно, увенчано с няколко мазни завоя по лавината на Боби. Приятна 2-часова тренировка. Особено след като се бях приготвил за връщане само по Зелената. Препоръчвам - на който не се е насочил към по-високите планини.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|