![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2011
|
![]() Продавам ски Liberty Hazmat (186 см. 126/94/116) ските са перфектно за годините си състояние, дупчени са два пъти (Vist demo и Маркер Барон) - последните дупки не са запълнени. Минавали са пълен сервиз веднъж и има още мноого живот в тях. Изключително приятна за каране ска, лека, маневрена и въпреки, че е по тясна, доста добре "изплува" в дълбоко. Продават се само ските
Телефон за контакт 0878779036 - Асен; ЦЕНА: 70 лв. Причина за продажба - прехвърлих автоматите на други ски ![]() Снимки: http://arakliev.snimka.bg/ski/liberty.940670 Запоследно променено от arakliev84 : 16-02-2017 в 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() up
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Apr 2013
|
![]() Здрасти, за кой размер Baron EPF са дупчени?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2014
|
![]() В какво състояние е базата/пластмасата, понеже имам впечатление, че с годините почва да "старее" и се променя малко или много?
Иначе, дали има възможност да се дупчат трети път, понеже бих им сложил един диамир фрирайд, най-вероятно съществуващите дупки няма да свършат работа? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Ако базата се ваксира редовно, времето не оказва никакво влияние в/у нея.
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Дупчени са Baron EPF, L размер на препоръчания от Liberty център. Има възможност да се дупчат трети път разбира се, въпросът е на какъв център (зависи от автомата, който ще се слага и как съвпадат дупките)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Apr 2013
|
![]() Жалко, аз имам Baron S на едни други ски. Щях да ги монтирам само. Иначе ските са супер. Имах такива по-стар модел, зелени. Яд ме е, че ги продадох.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() Запазени до вторник 21-ви февруари
Запоследно променено от arakliev84 : 17-02-2017 в 19:14. |
![]() |
![]() |