![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2012
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Señor Member
|
![]() проработи някак..
Ами.. така е 'на запад' , хората не държат да карат сами на склоновете. Според мен дори и при липса на лавинна опасност, такова каране е крайно опасно, ако някой от по-горните скиори падне, ще помете всички надолу по пътя си. Нямам логично обяснение защо така се кара в много групи от хора, идващи от Алпите.. никакъв стил и мисъл за безопасност..
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Здравейте,
Дали ще е много нахално ако помоля за малко информация относно основни изисквания, маршрут, време за изкачване, необходимост от специална екипировка и т.н. за едно зимно (пролетно) изкачване и спускане със ски на връх Мусала. Чел съм доста истории, гледал съм клипове, но бих се радвал на малко инфо от първа ръка. Ясно е че трябва да си нося ските и лавинната екипировка ![]() Благодаря Ви предварително. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() /шегичка/ ![]() ![]() Скоро имам рожден ден и тънко бях намекнал на половинката, че искам тази книжка за пролетните разходки... и съдба... ти ми пишеш този отговор, а аз се прибирам от работа и рожденият ми ден се оказа подранил /тая година трети път подранява/. ![]() Благодаря на всички за съветите, както в темата така и на ЛС. Добих основна представа за нещата, ако имате още инфо не се стискайте... някой да сподели информация за хижата и заслона и какви са условията за нощуване в района. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
наХазматизиран
Дата на присъединяване: Jun 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2016
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Спал съм тук. Добре е. http://yastrebets.com/
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() На заслона условията са си съвсем наред, но зимата обикновено е залостен.
На върха официално не може да се спи, неофициално - условията са малко спартански.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2015
|
![]() преди (3-4 години) можеше да се спи на върха на метео станцията, сега не знам как е. Ако може, аз бих го качвал единия ден, нощувка, и спускане на другия. За станцията горе, бих си носил чувал.
![]() |
![]() |
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2016
|
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Stupid Snowboarder
|
![]() Как е снега от Мусала надолу - има ли достатъчно, за да се спусне С/СЗ, съответно Дяволския или към Ледено езеро? Че е надухано, ми е ясно, колко е стабилно, ще преценявам на място. Основно ме интересува количеството сняг, ако някой скоро е бил там и може да каже.
"The absolute simplicity. That's what I love. When you're climbing your mind is clear and free from all confusions. You have focus. And suddenly the light becomes sharper, the sounds are richer and you're filled with the deep, powerful presence of life..." Heinrich Harrer, 7 years in Tibet |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|