![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Apr 2017
|
![]() Здравейте,
Ще оборудвам колата с багажник за ски - от тези, които се защипват (ските стоят на покрива). Питането ми е - заслужва ли си да се инвестира в скъпа марка или просто взимам багажник за 2, 4, 6 чифта (колкото ми трябват) ски без да се съобраявам с други показатели? В смисъл - за греди и покрит багажник за покрив има значение от гледна точка на шум, разход за гориво и прочие, но за този тип багажници нямам идея. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Вземи си алуминиев.
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Feb 2017
|
![]() Зависи колко ще го ползваш и какви ски ще возиш
по скъпите има защо да са по скъпи но от едно ниво нагоре са си прилчино ОК. принципно зависи колко много ще го позлваш ако е много по добре кутия за да не се пълнят с гняз ските и не само. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() основната разлика според мен е колко ще изтраят.
Аз имам някакъв прост Hakr за 100 лева .. на второто отваряне счупих единия ключ в ключалката при нормален опит да отключа ... чакам го да се доразпадне, за да го сменя с кутия. Ако често пътуваш примерно към банско и караш магистрала със ските, най-добре бокс ... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: May 2005
|
![]() Две години ползвах HAKR за 6 чифта ски. Реденето на ските беше винаги някакъв тетрис. После си взех кутия втора употреба и се преродих. Твърдо съм за кутия - може да сложиш много неща вътре.
Ако ще го ползваш само 2-3 пъти на сезон може би има смисъл от такъв тип багажник. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2013
|
![]() Цитат:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2018
|
![]() Аз съм с алуминиев HAKR за 6 чифта от най-простите и нямам никакъв проблем. Да ти кажа честно вземи си едно хакр-че да ти е мирна главата. Да не го мислиш ако ти го свалят, не че няма да те е яд, ама по малко
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
багажник за ски |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|