![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Oct 2010
|
![]() ![]() Sqkakfi mneniq i vpechatleniq biha mi pomognali. mersi : ) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() аз съм карал 5-6 дена в паркове в австрия и един уикенд на банско миналата година с фул тилт хотдогърс и съм много доволен!
но е хубаво да ги пробваш, защото за мене може да са добре, ама не тебе да не ти паснат на краката
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() На долните лилавото много ги отваря.
![]() Аз бих взел лилавите. Изглеждат по-фешън. ![]()
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() еми аз в момента съм със Full tilt seth morrison който ми е ясно че е много по твърд от hot dogger-a, но ми се схваща крака в него, а аз принципно само с много твърди обувки карам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() може да си вземеш нов език за фул тилта и да стане по-мека обувката. най-евтино така ще ти излезе според мене
![]() |
![]() |
келеме
|
![]() ай кент хелп ю, уит дис солюшън, бът уил ю pishesh na kirilica, che mnogo me tormozi da cheta bulgarski tekst, napisan na latinica brato.
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() добре, но за какво трябва да се заяждаш не разбирам?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() ninjea, мерси
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() пичуи, да ви кажа, за стари чичета с разплути крачета, фул-тилта идват от този сезон и с 102мм ширина на крака (предишните всичките бяха 98, както оригиналните Reichle Flexon, които са основоположниците на фул-тилта).
значи има шанс и за нас ![]() нордиката я сложих в магазина. флекса не е същия като фул тилт, така че не бих ги мислил ако ми ставаха тилтовете ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Принципно фултилта са по-тесни обувки - за хора с по-широко стъпало и по-висок свод не са много подходящи (От тази година има и по-широки модели де, но сет морисъна си е от тесните). Казвам го, защото и аз съм с фул тилт и ми се схваща крака в областта на свода ако много ги стегна и като ги отпусна леко минава. Иначе съм супер доволна (тва впечатление за 20тина дена каране макс...). Много са ми удобни и флекса ми харесва.
На мен също много ми допада тоя "3пийсдизайн" - много е удобно за обуване и флекса действа по друг начин.... Абе има много инфо в нета.. порови се.. кофтито е че няма къде даги пробваш в бг.
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Аз обаче едно не схващам. Всички ли про скиори са с 98мм и надолу ширина на стъпалорто?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
ските са скъп спорт!
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Цитат:
![]() иначе тук предлагат услугата да избиват обувката отвътре -- широк крак в тясна обувка казват че винаги могат да набутат, обратното е невъзможно. предполагам всички про-та на които обувката не е правена специално за тях са минали по този път. също така чорапи от вида на Intuition помагат. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Ники, аз пробвах 10 дни да карам със Supercharger-a, който взе от мен преди време, е повярвай ми не можах да свикна с 98 широка обувка, след първите 2 часа имаше моменти в които ми се ревеше.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Екстремен лифтар
|
![]() Вено, аз го продадох само след първото каране. Не става. Крака ми влиза перфектно в обувка 100-101 мм.
![]() |
Tags |
advice, boots, freestyle, full tilt, nordica |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|