![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2014
|
![]() Имам аз една дилема - къде в София има сервиз, който работи добре по отношение точене на кантове с тая технология?
Не знам до колко е разпространена при ските, но при бордовете със сигурност e. Дъската за сефте ще ходи на сервиз и се чудя къде и дали изисква по-специфична обработката на кантове, т.е. окей ли е да се прави на машина изобщо или по-добре на ръка ? Ако пък не, някой има ли опит с точене в домашни условия, да даде някой полезен от практиката съвет ? ![]() Запоследно променено от mishoni : 16-02-2015 в 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
heli mini ski bum
|
![]() Здравей,
Аз преди ходих в БАС да ми сервизират дъската и бях доволен. За отдолу нямам представа дали има разлика от обикновенен борд, отстрани се прави с по къса пила заради вълнообразния кант мисля, че се продаваха такива специално за magne-traction. Друго специфично доколкото съм запознат май няма. Поздрави. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Да, именно за по-къса пила си мислех и аз. Там на ръка или с машини бачкат?
Иначе за базата няма никва разлика... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
heli mini ski bum
|
![]() Не съм 100% сигурен най-добре да се обадиш да питаш.
RIDESPOT МАГАЗИН: СОФИЯ, ул.КАЛИАКРА №27 Tel +359888212577 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2012
|
![]() Закарай си дъската в X-rescue, там със сигурност ще я направят както трябва. Точенето откъм базата няма разлика, за отстрани има инструменти с по-къса пила и се прави на ръка. Не е нещо сложно, просто трябва да имаш правилния водач.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
![]() Аз имам ски с магнетракшън (голям кеф). Точа си ги на ръка вкъщи с нормални инструменти като за точене. В общи линии няма никакви проблеми, нито е по-сложно, нито по-особено от нормалните кантове.
Ако не ви се занимава, във всеки сервиз, в който работят на ръка ще свършат работа. Важно да не е с някоя машина, в която пускаш ската от едната страна и излиза наточана и изшлайфана от другата. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() От X-rescue съм доста доволна за старата дъска.
Поразпитах и аз разни познати, които бачкат в сервизи - те пък ми казаха, че и на машина може, стига да се прави с една идея по-внимателно, каквото и да значи това. Ако се опарича, ще я нося в X-Rescue, ако не - ще експериментираме домашно. ![]() Благодаря за съветите. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
селянин с коуеуо
Дата на присъединяване: Mar 2013
|
![]() Определено X-Rescue е решението, аз си взех моята преди няколко дни - изключително доволен съм от резултата(а и ваксата им кърти!! ).
Иначе в e-bay-я има пилички: ![]()
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|