![]() |
||||
|
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Dec 2015
|
![]() Пичове,
Темата за коланите е доста информативна, но от както е написана е минало известно време. Питането идва от човек, който никога не е слагал такова нещо, но кара ски повече от всички вас(не) и има мерак. Безлепилните колани достатъчно ли са надеждни вече, че да мога да взема без да се замислям, или все още има условности? Ските са 132-110-124, ако взема широчина 130 и ги изрежа внимателно не би трябвало да има пробелм, нали? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Oct 2014
|
![]() Преди миналия сезон си купих първите колани, безлепилни, широки 125 мм. ските са 140-117-129 и проблеми не съм имал.
Струва ми се, че и колани със 115 и 110 широчина биха ми вършили работа, но нека хората с повече опит да изкажат мнение. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Oct 2014
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Да приемам че вакумните колани не са за препоръчване все още, въпреки удобството което дават?
Засилвам се тая седмица към някой магазин и ще харесвам по цвят. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
CEO of Shred
|
![]() Познавам 2ма души, които са изключително доволни от безлепилните си колани и не са имали проблеми с тях, но през миналия сезон спасявахме 4 избедствали човека с всякакви подръчни средства или резервни колани, а чух за още поне няколко.
![]()
![]() |
![]() |
Senior Member
|
![]() Не точно.
![]() moridinbg, като цяло работят, просто в някой специфични условия приключват напълно и тогава става лошо.
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2004
|
![]() Е дай повече информация за тези специфични условия.
![]() |
![]() |
Junior Member
Дата на присъединяване: Apr 2015
|
![]() Много мокро време например.
Аз съм от 3 години с Pomoca (K2) и съм много доволен. Сега взех един Colltex (за ски Scott) но нямам много наблюдения все още. До колкото съм се интересувал Pomoca и Colltex са основни производители и правят колани за много голяма част от ски производителите. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2006
|
![]() И аз да дам
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Junior Member
|
![]() Ръчният труд не ме притеснява, но така като гледам Pomoca на метър излизат на същата цена, ако не и по-скъпи от окомплектовани G3, та се насочвам към G3 Alpinist.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|