![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() продавам си старите комбета. причина, поел съм път към тъмната страна и точковите автомати. с тези съм карал 2 сезона (~60 карания), но са в отлично състояние освен деругите от кантове и клони. вибрамовите подметки не са протрити, а тези за алпийски автомати са чисто нови. чорапите са прани и нямат протривания.
размер: 29.5 (като мисля, че чорапът е 29) подметка: 327мм чорап: G-FIT3, термо-оформящ (не е бил оформян до сега) подметки и съвместимост: 2 чифта - Vibram и DIN-ISO за туринг автомати или алпийски (без Tech) флекс: 85-90 режими: свободно ходене, ски с наклон 20 и 25 градуса тегло: 2.1кг на обувка (с вибрамовите подметки) цена: 200лв (нови 465лв) лични наблюдения: полутвърда обувка удобна за хора с 'нормално' или широко стъпало за контакти и коментари тук или на ЛС |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Не съм много запознат, но имат ли индекс на твърдост и каква е тя? Защото полутвърда обувка не ми говори много
![]()
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
Офертата е много добра!!!
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Видях Митко, просто не исках да пиша още едно мнение и да "ак.м" в темата на момчето.
Ако успея да си продам обувките и ако тези все още са тук може да ги пробвам ![]()
![]() |
![]() |
|
Senior Member
|
![]() Цитат:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Oct 2009
|
![]() къде са обувките искам да ги видя и пробвам ! имаш ЛС
![]() |
![]() |
Member
|
![]() в София, а утре сугурно ще се разходят до Витоша
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Pray For Snow
|
![]() Имам сериозен интерес към обувките, вижте си ЛС.
![]() |
![]() |
Member
|
![]() С оглед на интереса към обущата от хора предимно ориентирани към пистовото каране, си позволявам няколко добавки. Инфото е за ориентир, а не за дискусия за и против пантенето.
![]() Обувките са измислени и предназначени за извънпистово каране, а същевременно позволяват много удобно и сугурно ходене. Не са ич фешън, та не очаквайте да ви заглеждат по лифта. От друга страна вибрамовите подметки са страхотно предимство при изкачване на стръмни заледени терени, прехвърляне на скалички, траверси по ридове и тн. Надежно се прекрепят автоматични и полуавтоматични котки. Топли и удобни са (поне на мен ми бяха) и позволяват неколкодневни преходи и зачуквания в дивото. Направени са солидно и надежно и доста от хората тук и в Алпите продължават да карат с този или подобни (по-стари) модели на Гармонт. Твърдостта им от 85 флекс е достатъчна за повечето извънпистови карачи, които не прелитат 30м дропове и не карат релси от 190см нагоре... Надявам се тези пояснения ще са полезни за този, на когото му се навлиза навътре в планината, извън пределите на лифтовите заграждения. При сериозен интерес е възможно да ги разтъпчете за няколко дена, за да придобиете сами представа. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Member
|
![]() обувките се продават още една седмица. след това остават консуматив за полева работа...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|