Внимание: Намирате се в уеб сайт на Българска Асоциaция по Ски Свободен и Екстремен Стил (БАССЕС) версия 3 (2003, 2004, 02.2005 год.). Моля посетете http://befsa.com за всичко ново в българското freeride пространство!
Attention: You are at the archive web site of the Bulgarian Extreme and FreeSkiing Association (BEFSA) - (version 3).
Please visit http://befsa.com for all the news about Freeride in Bulgaria.

 

 

Сред много от българските скиори битува схващането, че в България няма добри терени за фриирайд и екстремни ски и сноуборд. Целта на групата от страници "Ски терени" в сайта на БАССЕС е да покаже поне най-основната част от лесно достъпните маршрути за каране. Разбира се посочената тук информация се отнася само за една малка част от възможните пускания. Всеки, който се "усмели" да напусне утъпканите писти на курортите и да се огледа около себе си много скоро ще се съгласи с моето мнение, че в България все още има стотици склонове, които не са докоснати от кантове...

Описанията би трябвало да служат като база за оформяне на идеи за ски спускания. Препоръчваме Ви, ако не сте посещавали даден район, поне първия път да го направите с някой, които вече е натрупал известен опит там. Ако няма с кой просто ни пишете (все някога ще тръгнем и в тази посока) или погледнете в секция "По пътя" дали вече не се организира подобно пътуване... Препоръчваме и на всички, които тепърва навлизат в прекрасния свят на планините и свободните пускания по заснежените склонове да се информират за минималната необходима екипировка, за начините за определяне на лавинната опасност и за това, как се оказва първа помощ и как се реагира при трудни ситуации!


намирате се в:
http://befsa.com

секция:фриирайд
страница:ски терени
обратно към : начало | фриирайд
http://befsa.com
Българска Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил