Внимание: Намирате се в уеб сайт на Българска Асоциaция по Ски Свободен и Екстремен Стил (БАССЕС) версия 3 (2003, 2004, 02.2005 год.). Моля посетете http://befsa.com за всичко ново в българското freeride пространство!
Attention: You are at the archive web site of the Bulgarian Extreme and FreeSkiing Association (BEFSA) - (version 3).
Please visit http://befsa.com for all the news about Freeride in Bulgaria.

 

 

?: Ники, ти си от скоро в БАССЕС. Какво мислиш за нея?

Н: ???

?: Голяма част от новата web-страница на Асоциацията е създадена от теб. С кой друг работите по нея?

Н: Йордан Роев, с който работим по галерията със снимки, и Момчил Панайотов, събрал и подредил огромно колицество информация, благодарение на което страницата е изключително полезна за всички любители на зимните спортове.

?: А идеите от къде взимаш?

Н: Идеите взимам от много различни места. От всякъде, от където сме "крали" сме питали и получили необходимото разрешение. А основният дизайн си е лично моя идея.

?: Кое те накара да мислиш по-рядко за пистите, а да гледаш към големите склонове и горите?

Н: Гледката на идеално изгладената писта те кара да се замисляш за предизвикателствата, които тя предлага. А те са много малко. Желанието да спуснеш нещо по-дълго, по-стръмно, да скочиш по-високо е прекалено силно.

?: Кое е по-опасно според теб - надъхан сноубордист с малко умения или скиор-лумпен?

Н: Надъханият, но без умения сноубордист е наистина голяма опастност, но бавна. А скиорът-лумпен е хем бърз, хем страшен и прост. Така че на първо място слагам скиора-лумпен.

?: Голяма част от хората в БАССЕС уважават всеки свестен екстремен спортист - било то сноубордист, сърфист, каякар, парапланерист, скейтер. Ти как си в отношениета със сноубордистите?

Н: С тях почнах да карам още преди повече от 5 години. Те бяха една от причинита да излизам извън пистите и да почна да скачам - абе, разбираме се.

?: С някакъв друг спорт занимаваш ли се?

Н: Планинско колоездене и по-точно "mountain bike trials". За повече информация www.biketrials.com или www.trials-online.com.

?:А нещо да кажеш по въпроса за каските?

Н: Както съм казвал и преди: "Носете си каската всеки ден, а ако се страхувате да не ви се смеят зарежете ските и играйте шах.

 


намирате се в:
http://befsa.com

секция:х-стил
страница:интервюта
обратно към : начало | х-стил
http://befsa.com
Българска Асоциация по Ски Свободен и Екстремен Стил