![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
АМИН
![]()
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2010
|
Звучи чудесно
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
Някой знае ли кога ще се знаят датите, че е сложно с отпуски, самолети ?
![]() ![]()
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2004
|
Виждам има обявени дати в сайта, обаче погледнете датите на фристайл състезанията, за които Ставри говори и на събранието още декември и ги е написал и във форума:
21-22.02.2015г. - Халфпайп, Пампорово; * 20-22.03.2015г. - BigAir, Слоуп стайл, Боровец; * 27-29.03.2015г. - Ски крос, Пампорово; Както виждате има съвпадане на халфпайпа на Пампорово с кръга на Рилски Езера. Знаете, че ще има не малко хора, които биха участвали и в двете. Сменете датите, докато е време.. |
|
|
|
|
|
|
|
Pray For Snow
|
грешка
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2006
|
Виждам, че Вальо ме е преварил с горния пост. Аз бих участвал на двете състезания и ще ми е много криво да пропусна кръг...
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2007
|
Мдаааа...., ако е възможно да се смени датата ще е супер. Датите за Халфпайп са конкретни и за жалост не можем да ги променим вече. Аз също искам да участвам в двете дисциплини
) |
|
|
|
|
|
|
|
летец изпитател
Дата на присъединяване: Oct 2006
|
Датите се определиха така за да може кръговете да са през уикенд и да има възможност за отлагане, ако са кофти условията. Ако има много хора, които искат да участват и в двете дублиращи ще помислим как да ги променим.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Не виждам логика в това, което казваш. Какъв е смисъла да остават така датите, при положение, че още има време да не се застъпват? То няма гаранция, че някой от другите кръгове също няма да се наложи отлагане. Аз не виждам две дублиращи дати а само една - на Рилски. Какъв е смисъла нарочно да се застъпват с фристайл състезанието още от началото, пък в последния момент, ако има достатъчно желаещи (което не знам кой ще определи и колко са достатъчно) да се променя?
Както виждаш има хора, които искат да участват и то все силни карачи. Засега Гипса, Тони, Ники Малкия също, доста други, за които не се сещам.. Помислете пак добре, това за мен е напълно безсмислено. |
|
|
|
|
|
|
|
летец изпитател
|
Не казвам че така ще останат. Най-вероятно рилското ще се премести за следващия уикенд.
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2015
|
Здравейте на всички!
Ако някой има въпроси и нужда от информация относно състезанието на Витоша може да се свърже с мен. Важно е да се знае, че събитието на Витоша освен, че ще бъде финалния кръг на тура, ще има и индивидуално класиране само за него т.е дори и да не си участвал в другите кръгове ще можеш да караш на него и да спечелиш. Друго интересно е, че ще организираме и обучение + състезание за деца т.е ако искате детето ви да тръгне по вашите следи, ще има хубав повод да го направи Допълнителна информация очаквайте съвсем скоро, а тогава дано да снега бъде с нас ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2009
|
Извинявам се ако обидя някой, но не разбрах - да чакаме и да се надяваме Рилските езера да се премести, като може просто да се обяви за друга дата и всичко да е ОК. Всички доволни и всеки да участва където прецени че може и иска.
Още повече че време за промяна все още има и не всички са разбрали и започнали да се организират! |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jun 2003
|
Опитваме се да нагласим нещата, така че всички да са доволни. Просто се изисква малко време. Надявам се, че още днес ще стане ясно..
|
|
|
|
|
|
|
|
летец изпитател
|
Датата на 2-ри кръг-Рила е променена на 28 февруари.
Всеки който иска да се регистрира за участие за който и да е или за всички кръгове, може да го направи на freeridebgtour.com Ще ви помоля да не отлагате записването за последния момент , тъй като е важно да знаем броя на участниците възможно най-рано. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Евала! Записах се!
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Attorney-at-ski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
https://www.youtube.com/watch?v=B7Zs7JdLUXU Те га, те!
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|