![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Едвали ще ходи Беров по тоя въпрос до Орлов - все пак има мембрана, която горе, море, неошел и т.н. ги слага в малкия джоб. Иначе event-a отпаднаха нещо по търговсчки причини,а torray (dermizax) почнаха и те да се чумерят на най-високия сегмент. Показаха как се прави мембрана, сега ги мързи да я произвеждат (щото в ниския търсенето е по-голямо)...та нещата не са на добре с тия мембрани в момента. Някаква малоумна ситуация, както с абс раниците....те това са слуховете....
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
. Не наистина, интересно ми е да видя някой по-нов сравнителен тест за дишаемост, ако такива изобщо има.. преди години ф2ф беше изнамерил разни графични сравнения, но оттогава излязоха разни нови мембрани..
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2006
|
Викате жоретекса не става. Аз се чудя, защо ф2ф рапзродава Астерикси на половин цена, а те не дишали
![]() ![]() И са кво да си продавам ли куртката или да я перфорирам с губерката ? |
|
|
|
|
|
|
|
Филти Мадафака
Дата на присъединяване: Oct 2002
|
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
"чакаме се долу"
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
off: вече на пазара и Георгтекс
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
Здравейте,
да поизтупам от прахта тази полезна тема... Проблемът е, че след изпиране с Nikwax Теch, мембраната HiVent Alpha започна да задържа влагата отвътре навън. Същото се случва и с полартекст-а на софтшел-а. Има ли начин да ги "отпуша" и да възвърна дишащите функции на двете мембрани? |
|
|
|
|
|
|
|
Тъмен БалканСки субект
Дата на присъединяване: Dec 2009
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CEO of Shred
|
Просто изпиране само с вода няма ли да свърши работа?
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
В никвакса има няква гадост на силиконова основа. Всичко е безвъзвратно загубено.
От край време апелирам тоя продукт да бъде забранен за продажба, ама... Има Первол за спортни облекла. Хем пере, хем мирише хубаво, хем не запушва мембраните. И струва 12-15 лв за 20 пранета. За немскоговорящите.
|
|
|
|
|
Senior Member
|
NikWax-a ми раздроби на бели парчета вътрешността на шела
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Nov 2012
|
Цитат:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Магазини Немски център на Раковска. Аз от там го взех, но предполагам ,че във всеки голям хипермаркет го има.
|
|
|
|
|
CEO of Shred
|
А само пере или става за третиране на мембрана? И аз не съм очарован от NikWax-а и се чудя с какво.
|
|
|
|
|
Гъди
|
Защо не пробвате това http://shop.bb-team.org/almawin-sport-and-outdoor
Аз съм много доволен от него.
А аз не съм свикнал на това.мото клуб![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Това е само за пране. За импрегнация мисля този "сезон" да пробвам импрегнатора на ТОКО.
|
|
|
|
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Хората от Arcteryx казват това:
"We recommend Grangers® Performance Wash (grangers.co.uk), Fibertec Pro Wash (www.fibertec-waterproofing.de), ReviveX® Synthetic Fabric Cleaner (www.mcnett.com)." |
|
|
|
|
|
|
|
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
Цитат: