![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
ЦЕНЗУРААААА
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 04-02-2016 в 13:47. |
|
|
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
Здравейте,
Утре, 25/01, мисля да пантя от Алеко до Черни връх. Иска ми се да мина през Горно Лале, но се колебая заради усложнената лавинна обстановка в момента. Или да заложа на сигурно и да си карам по досадната туристическа пътека? Някой с актуално инфо? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Цитат:
Радка Дълбоката+ЦМК=ВНЛ. Олио и сапун за вас.
|
|
|
|
|
|
манекен
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
Цеко, Радко и сие ка***и от Витоша ски — по принцип не кълна, но в случая ще направяизключение — всички изкарани пари само за лекарства да давате!
|
|
|
|
|
|
|
|
Member
Дата на присъединяване: Dec 2015
|
Прав е този баща, всички съоражения на Витоша ТРЯБВА да се сменят с нови! Никой не иска да изсича горите, просто да се направят нови лифтове на мястото на старите. МОЛЯ ви, господа от парламента, направете нещо и спрете това безхаберие. Защото сега хем няма да има кабинков лифт една седмица, хем забранявате достъпа с автомобили до горе...Тогава как да се качват хората да практикуват зимните спортове?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
манекен
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
На бате ти Цеко това не му е на оферта, затова положението в момента е такова — целенасочено извиване на ръце! Това е и идеята — да стават такива "инциденти", за нещата да ескалират и да се даде зелена светлина за новата ски зона, с нови лифтове....а от там яко кредитиране, от всички знаем коя банка...така се перат пари, а не чрез работа...и за какво му е да сменя сегашните, като това се разминава от интереса и плана му? Темата е предъвквана стотици пъти...
Цитат:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Apr 2014
|
вчера като се качвах срешнах едно момче, което каза че са правили профили на склона под лале2 и падали 2 слоя , на 1ви лакът и на първи подскок със ските при двата теста така че си вади изводите
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2008
|
Е добре де съгласен съм с всичко, но знаете какви са вратите на кабинката. Явно и бащата трябва да знае щом ходи в планината от толкова време. Не е нужно кой знае какво услие да се отворят и е задължение на пътниците да следят за своята безопасност. Ако паднеш от седалката защото не си си спуснал преградата или в даден момент си я вдигнал пак ли лифта е виновен?
Въпреки истините които са казани в писмото според мен за конкретния инцидент е виновен бащата който не е опазил хлапето да не дивее.
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
И още малко по темата: http://ureport.bg/106244/2016/01/25/...nikat-ot-olimp
Verified Ladies Запоследно променено от Mitko : 25-01-2016 в 18:18. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"чакаме се долу"
Дата на присъединяване: Mar 2010
|
Цитат:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
http://offnews.bg/news/Intcidenti_6/...te_623006.html
Цитат:
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
Между другото колко деца имате? На колко години са?
Цитат:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
това какво общо има със строшената врата на кабинката?
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Apr 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
в тази връзка - баща ми ни пускаше да се возим на същата тази кабинка сами с брат ми, след като станахме на по 13-14 години.. странна работа как сме живи...
Verified Ladies Запоследно променено от Mitko : 25-01-2016 в 21:24. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
![]() И изобщо на Цеко тезата е супер абсурдна- ами стари са съоръженията и затова искаме да ги подменим. Това е точно като вица за циганина, който казал на жена си "Айше, бебето се насра! Ще го мием ли или ще си правим ново?" Шибана мангасарска позиция |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
Само не разбрах защо ме наричаш изпълзял, шибан мангасар?
Цитат:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Кво стана , нещо ескалира много напрежението
Та вратата е била дефектна, какво има да спорим повече ?
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Че те на 90% от кабинките вратите НЕ се затварят нормално бе пичове.
Цеко имам чувството, че сега ще изкара яки дивиденти. Ама да се знае-Плитко кално гробче за него. И за Радка Дълбоката. А някакъв Каневчев ли е Кенефчев ли е, обясняваше, как на фрирайдерите трябвало да им се конфискува оборудването, когато ги хванат да карат извън пистите. Кенефчев и за теб плитко гробче. Ама да ви заровят в някое циганско гето, та малките мангалчета да си хвърлят челик след време с кокалите ви.
|
![]() |
| Tags |
| децка градина, витоша, караница, ски, сняг, условия |
|
|