![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2014
|
Здравейте !!!
Продавам SALOMON NFX SKIS 2018 176см. Скита са уникални и ми е доста трудно да се разделя с тях, но се оказа, че няма да ги ползвам поне тази година затова ги продавам. Повече инфот за тях ТУК Цената която им търся е доста под реалната им пазарна, а тя е 600ЛВ. За контакти 0883382144 Атанас |
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Цитат:
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Спорт бокс на Симеоновско.
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Хахахахаххахахаха Ти си най гоуемия бе
![]() Аз работя в спорт бокс и искам да ти кажа, че в момента на Сименоовско не се продават никакви ски можеш и сам да провериш телефонът им е 0887910080. Освен това моделът 2018 още не е вкаран в България не знам ти как си го купил от спорт бокс за 450лв И защо трябва да акаш навсякъде не мога да разбера. А ако мечтаеш да си ги купиш да те информирам, че ще са тук другият месец, но цената им далеч няма да е 600лв. още по-малко 450лв. Може би ще са около 500, но чак в краят на сезона. Запоследно променено от skaliente : 05-09-2017 в 15:11. |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Добре. Успех.
п.с. Ако работиш в Спорт Бокс( което не е вярно естествено), ще кажа на Делян да те уволни. Аз поне не бих търпял служител - търговец да ми подбива стоката така нагло.
Футболът остана единствения легален начин да си купиш негър. Запоследно променено от Ники : 05-09-2017 в 16:09. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Съжалявам те истински и не знам изобщо как търпят хората като тебе из форумите. Не виждам с какво подбивам каквото и да е било след като ти твърдиш, че ските, който продавам аз за 600лв. в магазина са 450 Жалко би било ако найстина това което пишеш го мислиш. Все пак имам две деца и жена, който гледам.А ти ме уволни ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Ти изобщо усещаш ли се колко си смешен ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
https://www.sport-conrad.com/produkte/salomon/nfx.html - цената (~390 лв.) е по-ниска от цитираната от Ники - какво като не са 2018
![]() Запоследно променено от batAssen : 05-09-2017 в 20:24. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Тука май само тролове сте се събрали нещо. |
|
|
|
|
|
|
|
|
чичка
|
Тролове...
![]() Според теб форумът какво е - алтернатива на olx.bg или платформа за споделяне на информация? Според мен е второто и ето аз споделям информация, която явно на теб не ти харесва, но мисля, че е полезна за останалите потребители. Или греша? Принципно, ако не ти харесва някой да пише в темите ти има лесно решение - правиш си собствен сайт/форум/интернет магазин и си го управляваш/модерираш както намериш за добре.А иначе няма да се учудя, ако някой е толкова тъп, че да купи ски от амбулантен търговец вместо от интернет магазин и то на значително по-висока цена само защото са 2018, а не 2017... |
|
|
|
|
|
|
|
Junior Member
Дата на присъединяване: Jan 2016
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
И ти си голям. А само да те питам ти ако продаваш нещо определено и е 2018 година и струва 900лв. на цената на 2017 модел ли го продаваш на половин цена. Вие изобщо усещате ли се колко сте елементарни ? Форумът е за споделяне на мнения да Аз пиша в раздел обяви купува продава. Ти какво точно нередно виждаш в обявата ми ? Пак ти казах посочи ми с линк по евтина цена от 700лв. и ти подарявам ските ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
чичка
|
Нещо си се напрегнал, смотан.. Търговията ли не върви?
Освен да намеря време да дойда да ги видя тези ски на живо - дали този topsheet си струва дебелата надценка? Ники, ще дойдеш ли за компания? |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Е не бе.
![]() Ама до Спорт Бокс ли ще ходим или до Красно село? ![]()
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|