![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2016
|
Влакчето при нас от Добринище до Банско никой не го ползва, защото построиха хотелите далече от гарата. Никой няма да се бъхти през целия град да пие във вагон, щом кръчмите му са на половината път в центъра. Ако ще се ползва за транспорт между двата града трябва да се направи нещо такова:
![]() Оранжевата част е твърде стръмна, ще трябва трета релса или 2-3 серпантини. Предствяш ли си го концесионера да си отвърже кесията за подобно нещо? Или с доброволен труд да го построи както преди 1944 г. селяните от Банско и Добринище с мотики са строили последните участъци и са дарявали земя за да я има линията? Аз нещо не го виждам... Запоследно променено от pumana : 14-12-2017 в 15:50. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
Последната снимка може да се види само ако си регистриран в БДЖ форума
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
"Момчето" сигурно и в бгмама има регистрация. С цел да сезира.
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Сезирането е важна стъпка към това да станем като Швейцария. Всякакви беззакония трябва да се преследват и наказват строго ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2011
|
Аз си направих с цел да видя снимката която качи. Един чичка веднага ми отговори, че треа изчакам админа да ме одобри. Явно по ника ще прецени дали ставам за ЖП - ец или не
![]() Иначе това от снимката няма как да стане. По скоро няма кой да даде парите за него, защото тоя курорт работи само 3 месеца в годината. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Бат Боко бил разрешил строежа на 2-ра кабина.
Настоявам, догодина(понеже тази мина) да разреши строежа на поне един глетчер на Пирин. Че къде топ курорт без глетчер. Я в Алпите колко много си имат, а тука не. Срамота е казвам ви. Серизоно ще подхвана подписка за изграждане на глетчер на Пирин. И поне да се удължат минимум 3 върха до кота 4 000. С асфалт. Макар, че като му знам асфалта...
|
|
|
|
|
|
Жалки сребролюбци...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дано скоро да им разрешат да си направят първа болница със спешно травматологично отделение, за да могат скоро да протестират и за втора.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Aug 2005
|
Fucking cunts!! Изчакаха да дойдат празниците за да няма хора на протеста.
Мафията отново победи...гнусни мутри в новините!! |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Ще трябва да се сезира Европейската комисия и да ни тръсне солени глоби.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Цитат:
И ми е любопитно "анекса" към разширената концесия в кой джоб влиза. В Самоков децата карат без пари, а в Банско? В Тирол годишната карта за всички курорти е 600лв. , а в Банско? Къде ли са истинските банскалии или не искат да се карат с братовчедите си... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Истинските банскалии, които са против Юлен отдавна се покриха. От това което съм чувал става дума за пълната програма мафиотска обработка - заплахи, мутри, рекет. Който не иска да продава го обработват докато стане мек. Това е било по време на първата вълна хотелостроене, сега няма да е по-различно.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2007
|
Цитат:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Личните парцели на Цеко и жена му до долната станция на бленуваната втора кабинка. Купил ги по лев на квадрат като ниви, после ги продал с 300 пъти надценка на кипърски офшорки, които висят с милиони на собствената му банка.
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Това брадатия ли ти го подшушна или го прочете в брадва.нет?
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2009
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
#КЗЦМ, #ТБГълта
|
|
|
|
|
СНЕГОЛАЗ
Дата на присъединяване: Feb 2005
|
Малко снимки от ВалТоренс,Червиня и бог знае къде още от едноетажни шалета които у Европата строели по пистите.У Франция направо бъка от такива едноетажни .
..според Биволъ разбира се..Венсеремос другари!! ![]() ![]() ![]()
Запоследно променено от stenly666 : 12-01-2018 в 07:54. |
|
|
|
|
|
|
|
чичка
Дата на присъединяване: Mar 2012
|
Що не сложиш и една снимка на Банско за сравнение? То само квартала зад реката е по-голям от всичките снимки взети заедно.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|