![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Понеже все повече хора се сдобиват с термофлекс обувки, а те трябва задължително да се оформят пускам една интересна стайка от последния брой на Backountry как е един от добрите начини да се направи:
![]() Подробни съвети има и на http://www.wildsnow.com
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Според мен тази тема си е за важна, иначе ще бъде погребана по всекидневните обяви
|
|
|
|
|
|
|
|
ski driftar
|
абе да си хвърлиш чорапа от обувка струваща 700-800 лв. във печката на 270 градуса за 8 минути нещо ми се струва малко в повечко вече
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
е няма лошо ... стига да не го загориш
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Kenshin, проблема си е твой. Аз съм го правил над 10 пъти и не е нищо страшно.
|
|
|
|
|
ski driftar
|
абе и мой не е, аз печката я ползвам само за пържоли
![]()
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Тогава за какво пишеш тука...
Просто съм пуснал как се прави, понеже много хора са ме питали в последните месеци или пък някой изобщо не си оформят обувките(или ги недоформят в магазина) и после се оплакват, че им убиват. Ако имаш някакъв опит да споделиш давай, иначе не виждам какво....
|
|
|
|
|
Senior Member
|
а .. какво ще стане ако лайнера не све води термофлекс и мина през процедурата?
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Може да се наложи да хвърлиш и фурната, заедно с лайнера
. Определено мисля, че няма да стане.Но се продават отделно такива лайнер-и. Към-то 200лв почват.
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Аз навремето си суших едни гуменки след футбол на дъжд. Забравих ги във фурната. Майка ми ме би после.
![]()
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
![]() малко пак по темата, че е важна: тука има още една подобна статия: http://www.telemark-pyrenees.com/sho...?articles_id=3 иначе какво мислите за следния въпрос: ако една обувка се предлага с нормален и термофит лайнер (черупката е еднаква), кое е по-добре да се вземе? също така, ако съм пробвал нормалния лайнер, и ми е много удобен, мислите ли че спокойно мога да се хвърля да поръчам от нета варианта с термофлекса? На мен ми се струва логично, че да, щото черупката е еднаква, ама ... притеснението ми е да не вземе да дойде по-широко, че май термофлексовете са по-тънки? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Покупката на ски обувки по интернет е най-голямата глуост според мен!
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Цитат:
Лично мнение: Ако си пробвал нормалния и ти е много удобен си ги поръчай обувките директно него. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Термофлекса за мен е винаги по-добър. Много по-удобен, никога не прави пришки, позвполява пре-оформяне по много пъти, по-лек, по-топъл и почти винаги по-висок. Единствения проблем е, че се увлажнява доста и бавно съхне.
Немога да си представя, че с нормален лайнер ще ти е ок, а с термофлекс ще имаш проблем.
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Някаква идея дали това би ми свършило работа за моите Supercharger Ignition http://www.backcountryoutlet.com/out...iner-Mens.html ? Имам проблем, че със стандартния лайнър, който не е термофит ми са тесни малко и като ми оттекат краката почват да стягат... та си мислех дали с едни термофолдабъл няма да се реши проблема ? Също искам да попитам в комплекта има допълнителни стелки - плоски, дали са предвидени да се сложат под нормалните стелки за да ми повдигнат крака... защото забелязвам, че когато крака ми е повдигнат шела не ми стяга толкова отстрани.
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Feb 2008
|
|