![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Интересува ме мнение на хора, карали тези ски.
Къде са монтирали автомата? На преден или заден център. Как се държат на писта(за мек сняг ми е ясно). Тежки ли са? Аз карах Шогун за едно пускане но бях с калпави обувки и повече се борех с обувките и не разбрах нищо от ските. Отделно бяха монтиран на заден център и ми идваше прекалено дълга предницата. Честно казано повече инфо за Шогун ми трябва, но и за ЦАР няма да е излишно.
|
|
|
|
|
|
който го е страх от мечки
Дата на присъединяване: Jan 2011
|
Цитат:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
И ЦАР-а е с бамбук.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Powder prophet
Дата на присъединяване: Dec 2011
|
Пандата мисля, че има ЦАР-е...Питай него.
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
Ники, не мога да те разбера. При условие, че сънуваш логото на Росиньол и при наличие ей на това "оръжие за масово унищожение":
http://www.rossignol.com/US/US/super...-freeride.html защо питаш за нЕкви ски с еврейско име? ![]() шегата на страна, в Льо Грав (там знете не разбират много от екипировка) се кълнат в Super 7... Ако случайно имаш един в гардероба и се чудиш дали става за каране - що не ми го дадеШ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
Цитат:
С основание се кълнат в него.
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Sep 2003
|
абе Супер7 нямам спомен да си карал ... ама може и да бъркам
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Корпоративен Роб
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Еми аз знам един аматьор дето ги кара тея две години ![]() Доволен съм общо взето, ама са малко като всесезонните гуми - стават за всякакви условия, но за всеки вид условия има ски които ги превъзхождат. Автомата ми е монтиран на линията. На писта са доста добре - имат малко кембър и карвират задоволително, даже и за бабуни стават. Не са много леки, защото освен бамбук имат и базалт - за стабилност. Аз ги ползвам и за пантене (с Барони) - стават, въпреки че е доста тежка комбинация, особенно ако трябва да катериш със ските на ранницата. И за фирн стават; ако трябва да подскачаш из разни кулоари, пак стават. Един път и назад ги карах, ама това е за младежта ![]() Представянето в пудра не е особенно силно - плуват горе долу, но рокера е малък и идват теснички. Очевидно огромна разлика спямо пистова ска, ама аз ги сравнявам с други ски с подобен размер, като например К2 Coomback. Да не говорим за Готамите, които са по-добри за пудра, и също така за кори, разпопарено и т.н. Като супер универсална ска Шогуна става, но пазара маи се е поизместил към малко по-дебелички ски като Готамите или S7, които превъзхождат Шогуна във всякакви условия освен бабуни...
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
карам с Царя вече 3ти сезон мисля. Много добра ска за пудра, стабилна в дълги завои, но достатъчно маневрена и за горите. Дори по много разцепена пудра се кара яко, гази всичко. Аз лично съм ги монтирал на преден център, че така е по-фристайл
![]() по-добре са от шогуна заради по-големите им размери (лично мнение)
|
|
|
|
|
Екстремен лифтар
|
![]()
|
![]() |
|
|