![]() |
||||
|
|
Регистрирай се | Често задавани въпроси | Списък с членовете | Календар | Търси | Днешните мнения | Маркирай форумите като прочетени |
![]() |
|
Функции на темата | Display Modes |
![]() |
![]() |
wanderlust
Дата на присъединяване: Feb 2004
|
![]() нови
туинтип 191см 126/103/116мм сайдкът тегло 1.6кг на ска цена 190лв ![]() ![]() Запоследно променено от Mityo : 15-01-2013 в 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
wanderlust
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() Приятел, много ще ме извиняваш, но същите еланчета си взех от склада за 130 лв преди 2 месеца.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Нагло, нагло...
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
wanderlust
|
![]() Крайна цена, ако случайно някой го кефи офертата - 175лв!
Пичове, нещо се стегате излишно! ![]() Аз ски на печалба досега не съм продал ![]() Freelander, cъщите параметри ли са ските, които си взел? Мин. г. са купени ските, 2 чифта, за 360лв. 190лв съм ги пуснал чифта, за да имам да свалям, под последната цена просто си остават и не се продават. Продавам ги от името на друг човек, който не може да ги кара в момента. В момента джиткам с такива и ме кефят много, ако тази година Тошо, собственика на склада, който ми е приятел, е вкарал същите, по-евтини, значи съм се минал, но миналата година имаше по-евтини само 181см и по-тесни (86мм!) под крака. Ако се налага и още разяснения мога да дам? Поздрави Запоследно променено от Mityo : 16-01-2013 в 01:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Jan 2009
|
![]() Прав си Mityo
![]() Тодор и баща му последно имаха само до 171 см. Когато ходих... преди около 2 месеца. Цените тогава бяха около 140-150 лева, според зависи ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Senior Member
Дата на присъединяване: Dec 2010
|
![]() Ахъм. Аз си отнесох едни 171ки за точно 130 точки.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Функции на темата | |
Display Modes | |
|
|