![]() |
||||
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Като продължение от темата в сайта http://befsa.com/?q=node/view/18634 ето как можете да се сдобиете с чисто нова тениска на БАССЕС с логото проектирано от Яна Казакова:
1. Пишете тук, какъв цвят, размер и вид желатете. 2. Идвате във вторник след 8 на лодки или по-нататък в 1516, когато се преместим там. 3. Заплащате 15 лева на мен(Любо). 4. Сдобивате се с тениска. Ако някой желае да получи тениска по друго време или по куриер, моля да ми пише на лично или да прати мейл на [email protected]. Запоследно променено от lubezen : 12-11-2013 в 16:34. |
|
|
|
|
|
|
|
Гъди
|
![]() Възможно ли е да има вариант с черна тениска?
А аз не съм свикнал на това.мото клуб![]() Ники написа: Човек не спира да си играе, защото остарява, а остарява, защото е спрял да си играе Човек без мечти е като сняг без пудра. f2f:вие трябва да кажете "не, не искам, предпочитам да ида на планина и да дишам чист въздух вместо мръсната газ на някоя моторна шейна и да пипам зелена трева, вместо мазната смазка на някой лифт". VGA:Във Варна има много неща, но всеки знае, че Бургас е морската ски-столица на България! Всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция - Ърнест Хемингуей Щастието не е дадено всекиму. Съжалявам другите! Гъди. Запоследно променено от gydi : 14-08-2013 в 06:16. |
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Дата на присъединяване: Mar 2003
|
Ей, сдобих се.
По мое мнение са си станали готини. И самите тениски са хубави и плътни. Лично аз грабнах сини и червена (намаляваат...) ![]()
|
|
|
|
|
Senior Member
|
Червените и сините, размер М, мъжки, свършиха.
Освен това се оказа, че няма произведени женски L. Само S и M. От мъжките пък няма S, само M, L и XL. |
|
|
|
|
|
|
|
Ходещ нагоре
Дата на присъединяване: Mar 2008
|
Абе Бадже жените с големите ..... шо ще носат
![]()
|
|
|
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Member
|
Екстра е тениската! Вчера я разходих из Рила, да свиква с надморската височина, че зима идееее ..
![]()
|
![]() |
|
|